top of page

MEKANIKINGENJÖR

hja¦êrna.jpg

MEKANIKINGENJÖR - VÄSTERÅS

Är du en hungrig och driven mekanikingenjör som vill arbeta i team där vi hjälper och utvecklar varandra?

Vi söker både juniora och seniora mekanikingenjörer då vi tror just den mixen är viktig för en framgångsrik projektgrupp.

Erfarenhetsutbytet utvecklar oss alla både som personer och inom vårt arbete.

Vi satsar just nu extra på vad vi valt att kalla MPROWE Tech Hub. 

Tech Hub

En teknikgrupp där vi driver egna projekt inhouse från det egna kontoret. Som en del av MPROWE Tech Hub kommer du få arbeta med varierande produktutvecklingsprojekt tillsammans med erfarna kollegor. Du kommer få chansen att arbeta med olika sorters produkter och mot olika sorters kunder och branscher.

Ansvar

Du kommer vara del av genomförandet med andra, där vi tillsammans, var och en och som team tar ansvar för leveransen till våra kunder. Primärt är tanken att du jobbar som mekanikingenjör i våra projekt med ansvar för att utföra konstruktioner utifrån en fastställd omgivning. Det kommer vara viktigt att du är intresserad av att vilja utveckla process och metodik för att säkerställa optimal leverans av våra projekt. Fokus på leveransen, tidplanen och planerad budget.

 

Kvalifikationer

Vi ser till individen, din vilja och dina initiativ.En medarbetare som vill arbeta i team där vi hjälper och utvecklar varandra. Har du erfarenheter av roterande maskiner är det ett plus. Du har erfarenheter av 3D cad system ex Solidworks, Solid Edge eller NX. Utbildning inom områden som maskinteknik eller produktutveckling är meriterande. Vilja, driv och respekt i en fin blandning är toppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

VILL DU BLI EN AV OSS PÅ MPROWE? KUL!

Vi behöver nämligen stärka upp teamet med fler duktiga, engagerade och idérika kollegor. Berätta varför du är rätt ingenjör för jobbet.

bottom of page