top of page

PROJEKTLEDARE

kugghjul.png

PROJEKTLEDARE VÄSTERÅS

Det är nyttigt med nya perspektiv. Det skapar utveckling, främjar nytänkande och ger utrymme för kreativitet. Vi gillar att vara den friska fläkten som manar på och ger förutsättningar till nya, lyckade resultat. Just nu söker vi dig som delar vår syn på en projektledare och som triggas av utmanande och spännande projekt. Sök tjänsten som projektledare i Västerås längre ner på sidan.

VÅR SYN PÅ PROJEKTLEDAREN

Som projektledare behöver du ha ett gott omdöme, vara duktig på att inkludera projektmedlemmarna och samtidigt ta de ibland svåra men nödvändiga besluten. Det gäller inte minst i komplexa industriprojekt.

 

En bra ledare är positiv i sin natur och proaktiv i sitt arbete. Den ger förtroende, stöttar och är nyfiken på sina projektmedlemmar. Att leda är att ta ansvar. Och det ansvaret handlar till stor del om att projektet levererar rätt funktion på utsatt tid och inom budget. Men det handlar också om att skapa ett fungerande team som tillsammans utvecklas och motiveras under projektets genomförande.

 

Det är viktigt att deltagarna får utrymmet och möjligheten att bidra med kunskap. Det skapar dynamik och en viktig tillsammans-känsla. Projektet ska kännas spännande och motiverande, och enligt vår erfarenhet infinner sig den känslan när alla i projektet är delaktiga och bidrar.

ÖVERLÄMNING AV ANSVAR OCH BEFOGENHETER

För att projektledaren ska lyckas i sin roll så behöver det finnas sunda förutsättningar och tydliga befogenheter. Vad förväntas av projektledaren?

Vilket mandat kommer med ansvaret? Och vad behöver projektledaren veta innan uppdragets start? För att kunna genomföra arbetet så bra som möjligt behöver förväntningarna från både beställare och projektledare vara tydliga.

hja¦êrna.jpg

VILL DU BLI EN I TEAMET?
VI SÖKER FLER DUKTIGA OCH KREATIVA PROJEKTLEDARE I VÄSTERÅS

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team med fler duktiga och kreativa människor med längre erfarenhet.

 

Vi letar lämpliga uppdrag och utmaningar med utgångspunkt i dina intressen, kunskaper och erfarenheter.
- Utvecklingsprojekt
- Leveransprojekt
- Förändringsprojekt
- Förstudier
- Stora projekt/mindre projekt

bottom of page